Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Open Kerk

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 september 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De protestantse kerk en zaal Irene aan de Grotestraat in Denekamp zijn in de zomerperiode elke woensdagochtend geopend voor publiek.

Elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur kunnen belangstellenden binnenlopen voor een bezichtiging, een praatje of om te luisteren naar muziek. Er zijn vrijwilligers aanwezig die iets kunnen vertellen over de geschiedenis van het kerkgebouw.

Wanneer

  • 12 jun - 15 sep 2019
    • elke woensdag | - uur

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Protestantse kerk Denekamp

Adres
Grotestraat 3, 7591DK Denekamp
Telefoon
0541-352113
E-mail
Website
www.pkn-denekamp.nl

Tip je vrienden

facebook twitter