navigatie overslaan

Dé VRIJMIBO van Enschede

VRIJ Festival

  • 25 aug 2023
  • 16:00- 23:00
  • € 50,00

Luid het weekend in met de gekste vrijdagmiddagborrel van Nederland.

Een knaller van een borrel, steevast op een bijzondere locatie in Enschede. Van een militair vliegveld tot een voormalig postkantoor. Geen locatie is te gek. Maak je klaar voor een vrijmibo die je nooit meer gaat vergeten. Het mooiste? De opbrengst wordt gedoneerd aan een goed doel.

Dit Vrij Festival is op Vliegveld Twenthe. Deze voormalige luchtmachtbasis heeft op meerdere momenten een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis en is sinds een aantal jaren verlaten. De aanwezigheid van F16 shelters, een brandweerkazerne, de officiersbunker en in het oog springende verkeerstoren zorgt voor een zeer bijzondere setting die perfect past in het plaatje van VRIJ. Trek je collega's en vrienden weg van hun bureaustoel voor de gekste vrijmibo van Nederland.

Voor deze editie gaan ze helemaal los. Er zijn allerlei topartiesten en wel 4 verschillende area's.
Let op: deze editie is 23+.

Vrij Festival 2023

De line-up van VRIJ Festival 2023 is bekend! Bekijk hieronder de line-up:SnollebollekesMarco SchuitmakerMartijn Fischer (zingt hits van Hazes)Paul SinhaBilly The KitFrank van EttenIrwanAmmarWe Want Abba!Henk DisselNurlaila Karim (Tina Turner tribute)East & Youngen nog veel meer!

De kaartverkoop start op vrijdag 12 mei. Wees er snel bij, want het schijnt altijd snel uitverkocht te zijn!

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 50,00

Op de kaart

Meer leuke evenementen