navigatie overslaan

Begin de feestdagen gezellig met je vrienden tijdens kerstmiddag in de binnenstad van Enschede.

Kerstmiddag Enschede

  • 24 dec 2023
  • 12:00- 19:00

In dit evenement houden we alle activiteiten tijdens kerstmiddag in Enschede bij. Nieuw dit jaar: Kerstmiddag Outdoor!

Kerstmiddag Outdoor op de Oude Markt

Dit jaar nieuw tijdens kerstmiddag: Kerstmiddag Outdoor op de Oude Markt. Een feestelijk outdoor programma van 13:00-19:00 uur. Er komen twee verschillende area's met o.a. DJ Kyle Benjamin, DJ Doa en DJ Djeff. Kom de Kerst inluiden met Top 40 hits, dance en niet vergeten de kersthits en dat alles op de Oude Markt met een drankje in de hand!

Kerstmiddag Outdoor is gratis toegankelijk. Er zijn echter wel een aantal huisregels. Deze vind je hier. Zo is het o.a. niet toegestaan om met (alcoholische) dranken, glaswerk, (plastic) flessen of blikjes het terrein te betreden.

Komt d'r in, dan kö-j d'r oet kieken.
Ook het Enschedees schaatscafé heeft een Kerstmiddag programma speciaal voor ouders en kinderen! In samenwerking met Twentenannies kun jij lekker een biertje of wijntje komen doen, terwijl jouw kinderen (4 t/m 12 jaar) vermaakt worden. Ze kunnen schaatsen, knutselen, schminken en onbeperkt ranja drinken (dit is onder toezicht, er is geen oppas). Het Enschedees schaatscafé is deze middag alleen toegankelijk met een online ticket. Kijk hier voor meer informatie.


Kerstmiddag in Enschede

Ook op andere plekken in Enschede wordt kerstmiddag gevierd. Hieronder vind je alle andere kerstmiddag activiteiten in de stad. Twentsche Foodhal
Een feestje met VroegZat bij de Twentsche Foodhal! De voetjes gaan van de vloer vanaf 14:30 uur. Ook de hal met de keukens is geopend, met fingerfood op dansformaat! Vergeet de goede moed en dito outfit niet. Kijk hier voor meer informatie.

Gastrobar bij Rozendaal
Gastrobar bij Rozendaal organiseert weer een gezellige kerstmiddag met drankjes, hapjes en de plaatjes van DJ Hans. Van 150:00-20:00 uur. Kijk hier voor meer informatie. Update: uitverkocht.

Café Rocks
Bij Café Rocks kun je vanaf 12:00 kerstmiddag vieren. Ome Kees gaat een giga-pan erwtensoep maken, dus als je een fan van snert bent mag je dit niet missen! Kijk hier voor meer informatie.

Café Stonewall
Na jaren komt de kerstmiddag traditie weer terug. Vanaf 14:00 kan je er weer een groot feest van maken bij café Stonewall. Kijk hier voor meer informatie.

San Remo
Kerstmiddag bij Café San Remo zoals vanouds! Dansen op de muziek van DJ E en DJ R. Buiten een jägertap en gluhwein. Kijk hier voor meer informatie. Speciaalbiercafé De Vluchte
Geen zin in de drukte van de stad? Kom dan naar De Vluchte! Met DJ Dylan en een welkomstdrankje. Van 13:00-18:00 uur. Kijk hier voor meer informatie. Stanislaus Brewskovitch
Je kan bij Stanislaus al om 12:00 terecht voor een gezellige kerstmiddag. Vanaf 14:00 kan je genieten van live muziek, bier drinken en er wordt wat lekkers geserveerd. Later op de middag komt er ook een DJ plaatjes draaien. Restaurant Bistro Olympic
Ook bij Grieks restaurant Olympic kan je kerstmiddag vieren van 11:30 tot 18:00! No Hush organiseert een feest met de leukste liedjes, de lekkerste drankjes en de beste sfeer. Kaartjes zijn vanaf €5 te koop (inclusief welkomstshotje). Kijk hier voor meer informatie.

Wanneer

-

Meer leuke evenementen