Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Rondrit met paard en wagen.

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 september 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Een rondrit met paard en wagen met koetsier, tevens gids, Hennie door het mooie grensgebied van Het Springendal.

Koetsier Hennie laat u kennis maken met beekdalen, bossen, heidevelden en graanakkers met korenbloemen. Als inwoner van dit oeroude stukje Twente weet hij alles over de tradities en gebruiken van de mensen in deze streek. Luister naar zijn verhalen en ontdek de schoonheid van deze oeroude grond.

Onderweg is er een pauze met koffie of thee met een heerlijke plak echte Twentse krentenwegge.

De deelnameprijs voor volwassenen is € 15,00 p.p. en voor kinderen van 4 t/m 12 jaar € 7,50 per kind. Dit is inclusief koffie/thee/fris en krentenwegge.

Opgeven: mail naar of telefonisch op 0541 291530.

Wanneer

  • 1 jun - 30 okt 2020
    • elke woensdag | uur
    • elke zondag | uur

Prijzen

  • € 15,00 Deelnameprijs

Deelnameprijs kinderen van 4 t/m 12 jaar € 7,50 p.p.

Locatie

B & B Hoeve Springendal

Adres
Brunninkhuisweg, 7662 PH Hezingen
Telefoon
0541291530
E-mail
Website
www.hoevespringendal.nl

Tip je vrienden

facebook twitter