Kerstmarkt Vroomshoop 2019

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Er is een kerstman, muziek, verwarmd Horecaplein en volop eten en drinken. De kerstmarkt is te bezoeken van 16.00 tot 21.00 uur.

VROOMSHOOP – De kerstmarkt in Vroomshoop raakt in sneltreinvaart volgeboekt. De inschrijving is pas een maand geopend, maar nu al is bijna 400 meter aan verlichte kramen en attracties geboekt. In totaal verwacht de organisatie uit te komen op een kerstmarkt van meer dan een halve kilometer lang. Op dit moment zijn nog 20 verlichte kramen beschikbaar. Er is ook nog ruimte beschikbaar voor ondernemers die met een eigen kraam op de markt willen staan. De kerstmarkt in Vroomshoop is op vrijdag 13 december.

“De aantrekkingskracht van de kerstmarkt in Vroomshoop onder zowel deelnemers als bezoekers groeit. Eerder waren het met name deelnemers uit eigen dorp die zich inschreven. Nu zien we ook steeds meer belangstelling uit andere dorpen en gemeenten. Onder de inschrijvingen van dit jaar zitten ook deelnemers uit Hardenberg, Emmen, Hoogeveen, Enschede, Hengelo en zelfs uit Spakenburg. Verder hebben zich ook dit jaar al tientallen deelnemers uit de gemeente Twenterand ingeschreven, waaronder de nodige verenigingen en goede doelen”, zegt Lute Gombert namens de organiserende Oranjevereniging Vroomshoop. De laatste 20 verlichte kramen zijn te reserveren via www.oranjeverenigingvroomshoop.nl of via info@oranjeverenigingvroomshoop.nl). Een verlichte kraam van 4 meter bij 1 meter kan gehuurd worden voor 35 euro. Naast de verlichte kramen van de organisatie is er ruimte voor deelnemers om een standplaats te huren voor een eigen kraam. De prijs hiervoor is 5 euro per strekkende meter. Voor eet- en drinkkramen gelden afwijkende tarieven en regels. Hiervoor kan men contact opnemen met Oranjevereniging Vroomshoop.

De kerstmarkt in Vroomshoop is dit jaar op vrijdag 13 december van 16.00 tot 21.00 uur in de Koningin Beatrixlaan met een doorloop naar de Julianastraat. Naast de ruim opgezette kerstmarkt met zo’n 80 kramen is er ook een levende kerststal, een centraal horecaplein, muziek en een overdekt gedeelte met kraampjes in kerkelijk centrum Irene.

Wanneer

  • -

Locatie

Koningin Beatrixlaan

Tip je vrienden

facebook twitter