Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Winterwandeling Dal van de Mosbeek

Zin in een frisse neus? Ga zaterdag 14 december mee met de Winterwandeling door het Dal van de Mosbeek. In de winter gebeurt meer in de natuur dan je denkt. De gids van Landschap Overijssel neemt je mee en vertelt onderweg over het winterse leven in de natuur. De wandeling start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Ook geschikt voor kinderen

De winter is bij uitstek de tijd om lekker naar buiten te gaan. In de natuur valt meer te ontdekken dan je denkt. Veel dieren maken zich op voor een winterslaap, anderen verzamelen zoveel mogelijk eten om de winter door te komen. En onder het afgevallen blad vind je veel insecten die daar een mooie schuilplek hebben. Maar er gebeurt nog veel meer in het bos. De gids neemt je mee naar mooie plekken van het Dal van de Mosbeek. Terwijl hij vertelt kun jij genieten van de vergezichten. Tip: trek stevige schoenen en warme kleren aan.

Praktische informatie De Winterwandeling is zaterdag 14 december. Het begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Bijdrage is € 5,- per persoon, € 2,50 voor kinderen. Donateurs mogen op vertoon van hun ledenpas gratis mee. Vergeet je niet je pas mee te nemen? Startpunt is bij Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander/Vasse. Hier kun je ook parkeren. Kijk voor meer informatie over activiteiten van Landschap Overijssel op www.landschapoverijssel.nl.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs
  • € 2,50 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)

Locatie

Infocentrum tussen Ijs en Es

Adres
Bergweg 8, Mander