Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

20 jaar verslaafd. 10 jaar clean. Arjan vertelt zijn levensverhaal.

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomst plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Na tien jaar vergeving vragen en sorry zeggen, is het tijd om uit te reiken naar anderen. Om hen de spiegel voor te houden. Hoe een leven met twee gezichten ook twee waarheden kan bevatten. Om dit te begrijpen moeten we het eerst willen zien. Arjan vergokte geld van anderen, tonnen in totaal. Schokkend, zeker als je een prominent politicus bent, met ook nog vooraanstaande rollen binnen kerk en andere stichtingen.

In de tijd dat zijn verslaving aan gokken zich openbaarde was hij een liefhebbende vader en echtgenoot, betrokken docent, gedreven politicus en goede vriend. Hoe heeft hij dit zo lang verborgen kunnen houden? “Doordat ik twee levens leidde, mijn verslaving speelde in een parelelle wereld. Op 11 november 2008 kwam ik met mijn verslaving naar buiten, en ben er toen ook abrupt mee gestopt”, zo verwoordt Van Essen. Van Essen heeft er binnen zijn godshuis schuldbelijdenis voor gedaan en onderwierp zich daarbuiten aan vijf jaar schuldsanering.

Samen met Maretty van den Mosselaar brengt hij nu zijn verhaal naar het theater, voor iedereen die geïnteresseerd is in verslaving of er (ook beroepshalve) mee te maken heeft of heeft gehad. Van den Mosselaar omschrijft: “Het is een open en eerlijk levensverhaal, je mag kijken en luisteren, je mening vormen, terwijl niets onbesproken blijft”. De première van ‘Kop of Munt’ was in zijn woonplaats Gouda binnen drie dagen uitverkocht. Ook voor de tweede voorstelling in december vlogen de kaarten de deur uit.

Wanneer

Prijzen

  • € 16,50 Entreeprijs

Locatie

Theater Het Punt

Adres
Burgemeester Koetjestraat 2, 7681 ZP Vroomshoop
Telefoon
0546-705050
E-mail
Website
www.welkombijhetpunt.nl
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .

Tip je vrienden

facebook twitter