Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

AFGELAST CSI Twente Geesteren

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 september 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Van zondag 16 tot en met zondag 23 juni 2019 komt de crème de la crème van de internationale springsport weer naar Geesteren voor de 45e editie van CSI Twente.

De internationale klassieker op het Erve Maathuis mag zich verheugen in een grote populariteit bij bezoekers en deelnemers. De historisch gegroeide mix van sports, business, culture en entertainment maakt CSI Twente tot een allround evenement voor een zeer gevarieerd publiek.

CSI Twente is dit jaar een 5* wedstrijd dressuur én springen geworden. Dit betekend: de allerbeste ruiters van de wereld komen dit jaar naar Geesteren!

CSI Twente is niet alleen leuk voor de paardenliefhebbers, maar ook voor de niet-paardenliefhebbers. Er is namelijk van alles te doen: stands waar je leuk kunt shoppen, modeshows en de leuke en gezellige feestavonden!

Een week vol met jeugdruiters, landelijke ruiters en internationale ruiters. Een week vol topsport!

Of bekijk de website www.csitwente.nl/programma/

Wanneer

Locatie

Geesteren

Tip je vrienden

facebook twitter