navigatie overslaan

Elk jaar vieren we onze vrijheid, en in Enschede doen we dat in stijl!

Bevrijdingsdag Enschede

  • 5 mei 2023
  • 14:00- 23:59

Maak je klaar voor een onvergetelijke dag op de Universiteit van Twente met de dikste artiesten én 4 waanzinnige stages. Dit mogen jij en je vrienden niet missen!

GROOTS de vrijheid vieren. Na zo'n lange stilte is groots zacht uitgedrukt. Want echte vrijheid is bijzonder en lang niet meer zo vanzelfsprekend. Dat blijkt nu extra met wat er speelt in de wereld. Des te meer willen ze samenkomen om dansend 'stil te staan' bij onze vrijheid.

Een festival voor alle leeftijden. Er mag weer gedanst worden! Op 5 mei vieren we namelijk weer onze vrijheid en er wordt weer flink uitgepakt.

Vrijheid hoor je te vieren! Groots en vooral samen. Daarom wordt ook dit jaar Bevrijdingsdag Enschede georganiseerd. Een compleet (te) gek spektakel voor alle gezellige mensen in Enschede en ver daarbuiten.

Met vier giga area's, allerlei genres, en allerlei topartiesten uit verschillende genres. Geniet op het prachtige terrein. Het is feest, dus het mag weer lekker gek.

Let op: dit jaar is er geen VETTT bengelfestijn meer. Voor het Bengelfestijn wordt een nieuwe locatie gezocht. Waar en wanneer dit zal zijn, wordt bekend gemaakt op de website van VETTT.

Bevrijdingsdag Enschede 2023 line-up

Hieronder een glimp van de line-up, bekijk de volledige line-up hier. De kaartverkoop start op 25 januari.
AntoonBankzittersFlemmingFreddy MoreiraFrennaKatnufLa FuenteStukCristian DTeam Bashment BangersCreepsDeependThomas Newson

Wanneer

-

Op de kaart

Meer leuke evenementen