Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

VOORLOPIG AFGELAST Kinderschilder- & tekenclub de Klodderaars Kunstschool 't Alding

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomst plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Wil je leren tekenen en schilderen als een echte kunstenaar in een echt atelier? Dan is de teken-schildercursus KLODDERAAR iets voor jou! Je krijgt verschillende technieken en materialen aangeboden om mee te werken.

De onderwerpen liggen vast, maar jij werkt naar eigen idee. Als het mooi weer is zetten we de schildersezel buiten zodat je ook nog eens van het buitenleven kunt genieten.

Op zaterdagmiddag om de week is er les van 13.00 - 15.00 uur of van 15.00 - 17.00 uur. Bij veel belangstelling worden de lessen uitgebreid op donderdagmiddag of/en vrijdagmiddag.

  • Elk cursusjaar wordt afgesloten met een excursie naar een rijksmuseum.
  • Kinderen vanaf 7 jaar zijn van harte welkom.
  • Er is contact met de buitenschoolse opvang om kinderen naar ’t Alding te vervoeren.

De kinderen leren goed te observeren. Ze leren de natuurlijke omgeving en objecten in die omgeving goed te kunnen waarnemen. Daarnaast krijgen ze beginselen van de kunstgeschiedenis en de kleurenleer aangeboden.

Het cursusgeld bedraagt €50 voor 4 lessen inclusief alle materialen en versnaperingen. Gratis proefles.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 50,00 Entreeprijs

voor 4 lessen incl materialen

Locatie

't Alding

Adres
Oldenzaalseweg 74, 7651 KC Tubbergen
Telefoon
0683219876
E-mail
Website
www.kunstschoolalding.nl

Tip je vrienden

facebook twitter