navigatie overslaan

rondleiding

Smokkeltour Overdinkel in elektrokar

  • 4 juli - 30 sep 2020
  • 13:30
  • € 7,50 - € 16,00
  • Overdinkel

Tijdens deze 2½ uur durende rit mét gids in een kleurrijke elektrokar (eventueel afgesloten), maak je kennis met het smokkelverleden en de natuur in het buitengebied van Overdinkel en Losser.

De gehele zomer tot en met oktober wordt er elke zaterdag gereden. Ook op andere dagen kunnen groepen gebruik maken van deze kar, voor familie uitstapjes, buurtfeesten e.d. reserveringen in overleg.

CORONAPROOF: De elektrokar heeft 2 wagonnetjes. Per wagon mag er één huishouden zitten. Het minimum aantal personen dat mee moet om de tour te laten doorgaan is 6.
(Voorbeeld:
Drie in wagon 1 en drie in wagon 2
Vier in wagon 1 en twee in wagon 2)
Het maximum aantal personen in de kleine wagon is 4 personen en in de grote wagon 6 personen. Er is eventueel ook plek voor een rolstoel.

De Smokkeltour voert deelnemers langs het smokkelverleden van het Twentse grensgebied. De route loopt vlak langs de grens. Op de Dubbeleweg bijvoorbeeld staan de huizen aan de ene kant van de weg in Nederland en aan de andere kant in Duitsland. Onderweg stopt het voertuig regelmatig bij historische plekken en worden door de gids verhalen en anekdotes verteld.

De route gaat verder o.a. door het prachtige Gerardus Majella Park en natuurgebied de Zandbergen.

De kosten bedragen € 16,-- voor volwassenen, kinderen t/m 12 jaar € 7,50 per persoon, inclusief koffie of thee met iets lekkers onderweg.

Meer informatie en reserveren bij Tourist Info De Lutte-Losser 0541-551160. Of kijk op: visitdeluttelosser.nl

Wanneer

4 jul - 30 sep 2020
  • elke zaterdag: uur

Prijzen

Entreeprijs
€ 16,00
Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 7,50

Op de kaart

Meer leuke evenementen