GEANNULEERD Open dag Wijngaard Hof van Twente

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Wijngaard Hof van Twente staat bekend om kwalitatief hoogstaande wijnen van eigen grond. Traditioneel vindt eind september de open dag plaats.

Vandaag zijn de deuren geopend voor het publiek. Je wordt ontvangen op het nieuwe terras met een prachtige uitkijk over de wijngaard. Proef hier de wijnen van eigen bodem in combinatie met bijpassende hapjes. Wil je graag meer weten over dit mooie bedrijf? Neem dan deel aan de rondleiding door de wijngaard en wijnmakerij.

De Twentewijnen vallen geregeld in de prijzen bij nationale- en internationale wijnconcoursen en worden geschonken in gerenommeerde restaurants.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de veiligheidseisen rondom COVID-19. Zo is het noodzakelijk om van te voren te reserveren via deze link.

Of bekijk de website www.twentewijn.nl/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs

Locatie

Wijngaard Hof van Twente

Adres
Suetersweg 2a, 7497MZ Bentelo
Telefoon
0547-292785
E-mail
Website
twentewijn.nl/
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door HofMarketing.

Tip je vrienden

facebook twitter