Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Voorjaarsvakantie: alles over de Wolharige Neushoorn

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 september 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Conservator Eric Mulder neemt je mee naar de filmzaal en oertijdzaal en vertelt over de wolharige neushoorn, deze kwam in Nederland voor tussen 250.000 - 40.000 jaar geleden. Hij leefde op de mammoetsteppe, waar nu de Noordzee is. Woensdag 19 en zondag 23 februari om 14.00 uur in de filmzaal.

Activiteiten bij onze nieuwe aanwinst: de Wolharige neushoorn: Conservator Eric Mulder neemt je mee naar de filmzaal en oertijdzaal en vertelt 100 uit over de eigenaardigheden en het leven van de Wolharige Neushoorn en zijn vrienden. De wolharige neushoorn kwam in Nederland voor tussen 250.000 - 40.000 jaar geleden. Hij leefde op de mammoetsteppe, waar nu de Noordzee is.

Wanneer? Op woensdag 19 februari en zondag 23 februari om 14 uur
Waar? In de filmzaal

Wanneer

Prijzen

  • € 9,50 Entreeprijs

vanaf 16 jaar en ouder € 9,50 p.p.
4 tot 16 jaar € 5,00 p.p.
kinderen tot 4 jaar gratis
met Museumkaart gratis
De activiteit is gratis op vertoon van een entreekaartje.

Locatie

Natura Docet Wonderryck Twente

Adres
Oldenzaalsestraat 39, 7591GL Denekamp
Telefoon
0541-351325
E-mail
Website
www.wonderryck.nl

Tip je vrienden

facebook twitter