Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Wandeling 'Bronnen en beken'

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 september 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Benieuwd naar de bron van de Mosbeek? Ga woensdagavond 1 juli mee met de excursie ‘Bronnen en beken’. Het Dal van de Mosbeek zit er vol mee!

Sommige duidelijk zichtbaar, maar er zijn er genoeg die goed verborgen zijn. Waarom vind je hier zoveel bronnen? Hoe ontstaan ze? En wat voor invloed hebben ze op het Twentse landschap? De gids vertelt er alles over.

De wandeling start bij Infocentrum IJs & Es en duurt ongeveer 2,5 uur.

Aanmelden kan via dit formulier. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestiging en meer details.

Tip: trek stevige schoenen aan, de wandeling gaat niet altijd over gebaande paden.

Bijdrage: € 5,00 per persoon, €2,50 per kind. Donateurs kunnen gratis mee op vertoon van hun ledenpas.

Wanneer

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs
  • gratis Prijs voor leden

Locatie

Bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek

Adres
Bergweg 8, Mander
Website
www.landschapoverijssel.nl/gebieden/bezoekerscentrum-dal-van-de-mosbeek

Tip je vrienden

facebook twitter