Glansrijke Vertellers zomerfietstochten Tubbergen

Trap 'm maar an! Fiets gezellig mee met de Glansrijke Vertellers zomerfietstochten. In de zomerperiode organiseert Toeristisch Glinsterend Tubbergen iedere donderdag tussen 12.00 - 17.00 uur een zomerse fietstocht door de gemeente Tubbergen.

Met iedere week een ander leuk thema. Stap op de fiets, ontdek de mooiste plekjes in onze regio en geniet van vertier onderweg!

Meedoen aan de Glansrijke Vertellers zomerfietstocht is gezelligheid, beleving en de mooiste plekjes in de regio zien. Dit allemaal binnen de huidige richtlijnen van het RIVM. Fietsen in en rondom de fantastische gemeente Tubbergen is een welkome vitamine-impuls voor je zomervakantie. Bij diverse tussenstops kun je bijvoorbeeld iets proeven of genieten van live muziek. Ook openen sommige ondernemers graag haar deuren voor een kijkje achter de schermen en bieden speciale acties. Zomaar een aantal leuke belevingen die je kunt verwachten tijdens een van deze fietstochten. Vertier tussen 12.00 - 17.00 uur. Deelname is gratis!

13 augustus: Flantuut'n & Kunst'n

Tubbergen onderscheidt zich door haar rijkheid aan natuur, recreatie en (glas)kunst. Daarom leidt deze route je langs een aantal mooie ateliers waar de kunstenaars van Kunst Kijken in Tubbergen je maar al te graag hun kunstwerken tonen. Pauzeer tussendoor bij een van onze horeca gelegenheden en geniet van een drankje of hapje en live muziek!

Kunst Kijken bij de volgende locaties:
- Ellen Kleine Schaars te Tubbergen
- Atelier Zoccolo te Reutum
- Rusttheater te Reutum
- Glasatelier Perles Art te Reutum
- 't Alding te Tubbergen
- Jenita Keramiek te Mander

De locaties waar je kunst kunt kijken zijn gemakkelijk herkenbaar aan de paars-gele Kunst Kijken vlag! Met live optredens bij de volgende horecagelegenheden:
- 't Oale Roadhoes: Toon
- Fraans Marie: Abderrazak Essamani
- Ria's Eetcafe: Small Talk
- Marcant: Red Lipstickz

Download de route hier

Fiets ook de overige donderdagen mee

Donderdag 20 augustus: Leedkes & Fratsen
https://www.visittwente.nl/agenda-item/87946/Glansrijke-Vertellers-zomerfietstochten-Tubbergen/

Donderdag 27 augustus: Koffie bie de Noabers
https://www.visittwente.nl/agenda-item/87947/Glansrijke-Vertellers-zomerfietstochten-Tubbergen/

Lees meer over de zomerfietstochten

Wanneer

  • -
  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Tubbergen

Adres
Raadhuisplein 4, 7651CV Tubbergen

Tip je vrienden

facebook twitter