Glansrijke Vertellers zomerfietstochten Tubbergen

Trap 'm maar an! Fiets gezellig mee met de Glansrijke Vertellers zomerfietstochten. In de zomerperiode organiseert Toeristisch Glinsterend Tubbergen iedere donderdag tussen 12.00 - 17.00 uur een zomerse fietstocht door de gemeente Tubbergen.

Met iedere week een ander leuk thema. Stap op de fiets, ontdek de mooiste plekjes in onze regio en geniet van vertier onderweg!

Meedoen aan de Glansrijke Vertellers zomerfietstocht is gezelligheid, beleving en de mooiste plekjes in de regio zien. Dit allemaal binnen de huidige richtlijnen van het RIVM. Fietsen in en rondom de fantastische gemeente Tubbergen is een welkome vitamine-impuls voor je zomervakantie. Bij diverse tussenstops kun je bijvoorbeeld iets proeven of genieten van live muziek. Ook openen sommige ondernemers graag haar deuren voor een kijkje achter de schermen en bieden speciale acties. Zomaar een aantal leuke belevingen die je kunt verwachten tijdens een van deze fietstochten. Vertier tussen 12.00 - 17.00 uur. Deelname is gratis!

27 augustus: Koffie bie de noabers

Fietsen in Twente is leuk en verrassend! Zeker in Tubbergen. Stap op je fiets en geniet van de mooie fietsroute door een prachtig, historisch landschap. Als fietsliefhebber ben je in Tubber­gen aan het goede adres. Fietsen in Tubbergen draait echt om de beleving van het verrassende landschap. Onderweg kom je gezellige koffiestops tegen, strijk neer op een terras en las een smaakvolle pauze in!

Met live optredens bij de volgende horecagelegenheden:
- 'n Kaps: Sjaan de Jordaan
- Morskieft: Fabiana Dammers

www.visittubbergen.nl

Wanneer

  • -
  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Tubbergen

Adres
Raadhuisplein 4, 7651CV Tubbergen

Tip je vrienden

facebook twitter