Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Wijn & Spijs proeverij

U wordt ontvangen in de wijngaard met een glas witte wijn, waarna we gaan starten met de rondleiding door de wijngaard. In de wijngaard krijgt u uitleg over de wijnbouw in Nederland en hoe de Wijmakers dit doen. We staan speciaal stil bij de laatste ontwikkelingen.

We vervolgen de rondleiding in de wijnmakerij waar we het vinificatie proces uitleggen en u laten zien hoe het gehele proces in zijn werk gaat. Misschien verklappen we zelfs wel wat onze wijn zo bijzonder maakt. Er wordt kort wat uitgelegd over de wijn die op de houten vaten rijpt.

Na de rondleiding krijgt u van ons het proefformulier uitgereikt en wordt er uitgelegd hoe u het beste de wijnen kunt proeven en beoordelen. Na de uitslag starten we met een wijn & spijs proeverij met onze eigen Twentse wijnen in combinatie met regionale producten. Na deze rondleiding/proeverij is het mogelijk om wijnen te kopen voor thuis of om met een glas wijn nog even na te genieten.

Wanneer

  • 26 jul - 27 sep 2020
    • elke zondag | - uur

Locatie

Wijngaard bi'j de Regge

Adres
Kloosterhoeksweg 15, 7642 LZ Wierden
Telefoon
0622390805
E-mail
Website
www.dewijnmakers.nl

Tip je vrienden

facebook twitter