De Twentse nazomer

Stel je voor: je zit begin oktober op een prachtige buitenlocatie waar je een intiem, maar weergaloos live concert bijwoont van Nederlandse topartiesten. Artiesten die zó dichtbij komen dat het bijna lijkt alsof ze voor jou persoonlijk zingen. En ondertussen geniet je ook nog eens van een heerlijk driegangendiner van culinaire, regionale hoogstandjes.

Fantasie? Niet als je nu een ticket boekt voor de Twentse Nazomer! Pak die kans!

De Twentse Nazomer vindt plaats in het weekend van 2, 3 en 4 oktober, in de meest bijzondere ‘achtertuin’ van Twente. Schitterend verlicht, geheel overdekt, aangenaam verwarmd en toch buiten. Kortom, een unieke concert- en dinerlocatie.

Je kunt hier volledig COVID-19 proof ontspannen en genieten van optredens van de beste zangers van Nederland én de Vrienden van Twente LIVE: Jeroen van de Boom, Glennis Grace en OG3NE, Thomas Berge, Jaap Reesema en Emma Boertien.

Op elke dag is er een andere combinatie van vier artiesten, die je verrassen op verschillende podia en daarnaast worden begeleid door een fantastische live band. Naast bekende hits zingen zij een aantal nummers en duetten die nog nooit eerder vertolkt zijn. Wie komt, beleeft niet alleen de primeur, maar waarschijnlijk ook een eenmalig optreden!

Dit evenement is een productie van Event Creators, Weerselo.

Of bekijk de website detwentsenazomer.nl/

Wanneer

  • -
  • -
  • -

Prijzen

  • € 79,50 Entreeprijs

Locatie

De Methoeve

Adres
Gunnerstraat 39, 7595 KD Weerselo
E-mail

Tip je vrienden

facebook twitter