navigatie overslaan

Afgelast

System Crasher

  • 05 - 10 feb 2021
  • € 9,00
  • Almelo

Intens en aangrijpend drama over een getraumatiseerd negenjarig meisje wier agressieve gedrag een heel leger aan pleeggezinnen en hulpverleners tot wanhoop drijft. Haar laatste hoop is de jonge anti-agressiecoach Micha.

Benni (Helena Zengel) worstelt met paniekaanvallen en agressief gedrag. Haar moeder kan de zorg niet aan zodat ze uit huis geplaatst wordt. Benni houdt het in geen enkel pleeggezin lang vol omdat ze andere kinderen aanvalt. Benni is niet van plan haar gedrag te veranderen, want ze wil maar één ding: terug naar mama. De jonge anti-agressiecoach Micha (Albrecht Schuch) is haar laatste hoop. Zal hij slagen waar de rest faalde?

System crasher laat op confronterende wijze zien hoe de jeugdzorg tekortschiet bij de opvang van complexe gevallen. Het intense spel van de jonge Zengel is indrukwekkend: ze schakelt moeiteloos over van engelachtig naar volledige psychotisch en zelfs in de kalmste momenten zie je de onrust in haar ogen. System Crasher is de Duitse Oscarinzending en winnaar van onder meer de Zilveren Beer op het filmfestival van Berlijn.

Wanneer

Dit evenement is helaas afgelast

Prijzen

1e rang
€ 9,00

Op de kaart

Meer leuke evenementen