navigatie overslaan

kunst & cultuur

Kunstmoment Diepenheim

  • 15 - 24 apr 2022
  • 11:00- 17:00
  • Diepenheim

Benieuwd naar de combinatie kunst en natuur? Bezoek Kunstmoment Diepenheim. Maar liefst tien dagen lang vind je op bijzondere locaties in en rondom Diepenheim hoogwaardige en professionele kunstuitingen.

Dit jaar vindt alweer de zestiende editie plaats van Kunstmoment Diepenheim. En ook dit jaar belooft de kunstroute weer veel moois! Met zo'n honderd professionele kunstenaars op meer dan veertig locaties kun je veel uiteenlopende kunstuitingen verwachten.

Een evenement van tien dagen waar bezoeker én kunstenaar elkaar ontmoeten.

Via een speciaal samengestelde route kom je langs alle veertig locaties. Op de meest verrassende plekken in de natuur, op buitenplaatsen en bij kastelen, in oude schuren, bijzondere huizen en in galeries is kunst te zien. Vaak zijn de kunstenaars zelf aanwezig, zodat ze een toelichting kunnen geven op het eigen werk.

Het best bewaarde geheim van het Oosten des lands!

Kunstmoment is meer dan alleen een tentoonstelling. Naast de route zijn er ook workshops, presentaties en voorstellingen.

De catalogus met route is te koop bij Herberg de Pol voor € 6. Je vindt Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 in Diepenheim.

Over Kunstmoment Diepenheim
Kunstmoment Diepenheim is een evenement waarbij tien dagen lang professionele kunst te bekijken valt op bijzondere locaties in het landschap van Diepenheim. Al vijftien jaar een begrip, met vele duizenden bezoekers.

Nicole Tanke - Lines Are Everywhere | Deelnemer Kunstmoment 2022
Nicole Tanke - Lines Are Everywhere | Deelnemer Kunstmoment 2022

Wanneer

15 apr - 24 apr 2022
  • dagelijks: - uur

Op de kaart

Meer leuke evenementen