Delden’s Dinnertour Koningsdag editie

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Wil je met Koningsdag toch iets leuks doen in Delden? Dat kan! Doe mee aan de unieke Dinnertour Koningsdag editie langs maar liefst acht locaties in Delden.

Geniet van de heerlijke gerechten van maar liefst acht Deldense horecabedrijven. Elk gerecht en bedrijf even uniek. De tour is een volwaardig diner.

Wandel, fiets, step, rij, welk vervoer je ook kiest het wordt gegarandeerd een heerlijke en culinaire beleving.

Je ontvangt een persoonlijke route die jou leidt langs de acht deelnemende bedrijven. Bij elke zaak ontvang je een verrassend gerechtje en een bijpassend drankje to-go. Op 26 april, de dag voor Koningsdag, hoor je vanaf welke locatie je start.

De kosten voor dit 8-gangen diner zijn € 57,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar betalen € 29,50 per persoon. Vol=vol, dus geef je snel op! Vanaf 16 april kun je je aanmelden via de website horecadelden.nl.

Oranje outfit
De deelnemer die zich het mooiste verkleed, natuurlijk in het oranje, wint een prijs. De hoofdprijs bestaat uit acht cadeaubonnen van de deelnemende horeca!

Deelnemende bedrijven Het Wapen van Delden, Eetcafé De Burgemeester, De Weijenborg (Casa de Tapas), Carelshaven, Het Witte Paard, De Zwaan, Aparthotel Delden, en Santorini.

Of bekijk de website horecadelden.nl/

Wanneer

  • -
  • -

Prijzen

  • € 57,50 Entreeprijs
  • € 29,50 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)

Locatie

De Zwaan Delden

Adres
Langestraat 2, 7491AE Delden
Telefoon
074-3761206
E-mail
Website
www.dezwaandelden.nl/
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door HofMarketing.

Tip je vrienden

facebook twitter