Heerlijcke Markt Diepenheim

Heerlijcke Markt Diepenheim: een markt met unieke, creatieve producten en proeverijen van ambachtelijke producten in Diepenheim. Kom ook en laat je verrassen!

Rondom Cultuurcentrum Herberg de Pol vindt op de zondagen 5 september en 3 oktober weer de Heerlijcke Markt plaats. Met onder meer een ruimere opstelling en looproute is doorgang van de creatieve Diepenheimse markt weer mogelijk.

De markt duurt van 11 tot 16 uur en is altijd gratis te bezoeken. Struin langs de kraampjes en laat je verrassen door het verkoopwaar. Op deze veelzijdige markt vinden jong en oud iets naar plezier en worden bezoekers geïnspireerd. Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht met diverse stands met lekkernijen.

Van de standhouders en bezoekers wordt verwacht dat zij zich aan de 1,5 meter afstand houden en thuisblijven indien zij zich niet goed voelen. Zo kan er gezamenlijk op een veilige manier weer worden genoten van deze ouderwets gezellige markt. Lijkt het je leuk om ook op de Heerlijcke Markt te staan, stuur dan een mail naar .

Over de Heerlijcke Markt
Heerlijcke Markt Diepenheim is een lifestyle markt, waar een gevarieerd aanbod van creatieve, ambachtelijke en duurzame producten te vinden is. Tevens biedt de markt ruimte aan kunstenaars en muzikanten om zich aan het publiek te vertonen. Natuurlijk zijn er ook proeverijen van verschillende ambachtelijke producten.

_Voor meer informatie betreffende deelname aan de markt kunt u contact opnemen via [info@heerlijckemarktdiepenheim.nl.

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl

Wanneer

  • -

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
Telefoon
06-51467989
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door HofMarketing.

Tip je vrienden

facebook twitter