navigatie overslaan

Happen en Tuffen Elephant Parade

  • 20 september - 31 okt 2021
  • 10:00
  • € 39,50
  • De Lutte

Een prachtige route van 130 kilometer door de bossen, weiden en akkers met onderweg 5 stops bij verschillende horecagelegenheden. Tijdens deze route kom je langs 28 olifanten van de Elephant Parade in Noordoost-Twente.De olifanten die in het centrum van Ootmarsum, Denekamp en Oldenzaal staan zijn niet in de autoroute opgenomen, deze kun je het beste met de wandelroute bekijken. Parkeer je auto even in het centrum en neem bij de Tourist Info het gratis wandelboekje ook mee.

Hoe werkt het?

Je meldt je ’s ochtends tussen 10:00 en 12:00 uur, op de dag dat je gaat rijden, bij Tourist info De Lutte; Het startpunt van de route.

Na koffie met wat lekkers, op een terras in het centrum, ga je op pad. Via de routekaart die je meekrijgt rijdt je de route. Onderweg bezoek je nog drie restaurants waar je telkens een gerecht nuttigt, om tenslotte terug te keren in De Lutte voor de laatste stop. De restaurants worden aangegeven in het bijgeleverde routeboekje, hier dien je een consumptiebon in te leveren. De route gaat o.a. langs de plaatsen Losser, Lonneker, Oldenzaal, Weerselo, Albergen, Geesteren, Tubbergen, Ootmarsum, Lattrop, Denekamp en Beuningen.

Op de routekaart zijn alle olifanten met hun standplaats weergegeven.

Waar ga je naar toe?

Stop 1: Keuze uit: Zalencentrum De Vereeniging, Theehuis 't Theeluttke, Restaurant Lutters Kwartier of Eetcafé Plexat. (Koffie met lekkers)
Stop 2: Drostes Dineren en Logeren. (Voorgerecht)
Stop 3: Hotel de Landmarke. (Soep)
Stop 4: Restaurant 't Sterrebos.(Hoofdgerecht)
Stop 5: Keuze uit: IJssalon La Venezia (Geopend tot en met 10 oktober. Elke dinsdag gesloten) of Eetcafé Plexat. (Nagerecht)

Wanneer je dit arrangement reserveert kan je jouw voorkeuren voor stops doorgeven. Dit is afhankelijk van beschikbaarheid.

Info

Je betaalt € 39,50 voor deelname per persoon. Kinderen onder de 12 jaar betalen niet, maar kunnen naar wens bestellen bij de diverse locaties en dit apart afrekenen. Drankjes die je nuttigt, dien je per locatie af te rekenen.

Dit arrangement is op maandag niet beschikbaar. Dit arrangement dient minimaal 2 dagen van tevoren te worden gereserveerd. Voor meer informatie over kosten en reserveren kan je contact opnemen met Tourist Info De Lutte. Tel: 0541-551160 of via info@visitdeluttelosser.nl

Wanneer

20 sep - 31 okt 2021
  • elke dinsdag: uur
  • elke woensdag: uur
  • elke donderdag: uur
  • elke vrijdag: uur
  • elke zaterdag: uur
  • elke zondag: uur

Prijzen

Entreeprijs Volwassenen
€ 39,50

Op de kaart

Meer leuke evenementen