navigatie overslaan

Technische en creatieve workshops en lezingen.

CyberSaturday

  • 15 apr 2023
  • 14:00- 20:00

Maandelijks evenement georganiseerd door TkkrLab.

Hackerspace TkkrLab is een community die zelfontplooiing in techniek faciliteert. Iedere deelnemer heeft zijn eigen interessegebied, zo is de een vooral met software bezig (bijvoorbeeld embedded, domotica, websites en meer), bouwt de ander een 3D printer of 'cnc frees' en maakt iemand zijn eigen 'elektronische pcb ontwerp' voor een robot. De gemeenschappelijke factor is dat het technisch en/of creatief is in de brede zin van het woord. Door het uitwisselen van kennis en ervaring in onze community is er altijd wel iemand aanwezig die je op weg kan helpen met je creatieve projecten.

Om deze projecten te faciliteren, hebben ze diverse tools zoals 3D printers, lasercutter, electronica werkbank en een eigen werkplaats die door de deelnemers zijn te gebruiken. Bezoekers van TkkrLab wordt een bijdrage gevraagd. Daarnaast is het ook gewoon gezellig om het met gelijkgestemden te hebben over bijv. de laatste ontwikkeling op AI, security, privacy, processoren, programmeertalen, vim of emacs, beste linux distributie en meer. Bij TkkrLab leer je iedere dag wel iets nieuws.

Ze organiseren ook regelmatig evenementen zoals lezingen en workshops:

Programma 2023

Thema 3D 15 April - Ontwerp met Blender20 Mei - Slicen en 3D printen met PrusaSlicer17 Juni - 3D programmeren met OpenSCAD

Wanneer

-

Locatie

Op de kaart

Meer leuke evenementen