Wandel het kerstman-pad!

Nu Sinterklaas weer richting Spanje is en de Pieten het bos uit zijn, keert de rust weer terug. Of toch niet? De Kerstman is aangekomen en heeft het Kabouterpad verandert in een Kerstman-pad!

Tijdens een korte wandeling langs houten kerstmannen doe je allerlei spelletjes en opdrachten. Slinger als een rendier tussen de obstakels door en ontdek de echte kerstgeur in het bos! Maak bosmuziek en zing een kerstliedje. Bij kerst mogen een versierde boom en kerstwensen niet ontbreken.

In het buitencentrum van Staatsbosbeheer, Grotestraat 281 in Nijverdal, kan je een zakje kopen waar alle benodigdheden voor de tocht én een kleine verrassing in zitten. Het buitencentrum is dagelijks geopend vanaf 10 uur. Doordeweeks sluit het centrum om 4 uur en in het weekend om 5 uur. Kom dus lekker naar buiten en geniet van het winterweer!

Na een bezoekje aan het kerstman-pad is er binnen ook nog van alles te beleven. Wat dacht je van een bezoek aan het Toverbos, een tijdelijke tentoonstelling over dieren voor de kleine mensjes onder ons. Of warm lekker op met warme choco of koffie bij de openhaard van Buitengewoon Lekker.

Slinger als een rendier tussen de obstakels door en ruik de echte dennengeur van een kerstbos!

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 3,50 Deelnameprijs

Inclusief beschrijving, muts, kleurplaat & kleine verrassing.

Locatie

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .

Tip je vrienden

facebook twitter