Special Olympics Nationale Spelen 2022

Special Olympics Nationale Spelen 2022

Tijdens de Special Olympics Nationale Spelen worden er in 14 Twentse gemeentes maar liefst 25 sporttoernooien georganiseerd. Organiserende verenigingen zullen er alles aan doen om de deelnemers er een onvergetelijke tijd te laten beleven. Van atletiek tot judo en van korfbal tot zeilen, in elke hoek van Twente is het een groot sportfeest tijdens de Nationale Spelen. Verenigingen en organisatie verheugt zich er ontzettend op om alle sporters te zien stralen tijdens hún sportmoment. Want, iedereen is een winnaar!

In Hengelo kan je genieten van maar liefst drie verschillende takken van sport! Tennis unified, hockey en natuurlijk atletiek.

Tennis unified

Locatie: TC ’t Weusthag, van Alphenstraat 17, 7556 JT Hengelo

Met een hoge mate van sportiviteit én gezelligheid kan het niet mis gaan bij Tennisclub ’t Weusthag in Hengelo. De club heeft inmiddels al 5 jaar ervaring met G-tennis. Het plezier en enthousiasme van deze tak willen ze centraal stellen tijdens de Nationale spelen.

Hockey

Locatie: HC Twente, Torenlaan 63, 7559 PB Hengelo

Het hockeytoernooi wordt gehouden bij HC Twente in Hengelo. Een club die zelf al járen geleden, in 2002, is gestart met G-hockeytrainingen. HC Twente zet, vol enthousiasme, graag hun expertise in om er een hockeyspektakel van te maken. Dit doen ze tijdens de Nationale Spelen maar dit deden ze ook al tijdens de Pre Games op 25 september 2021.

Atletiek

Locatie: FBK Stadion, Kuipersdijk 46, 7552 BJ Hengelo.

In het stadion waar je jaarlijks tijdens de FBK Games nationale en internationale topatleten ten tonele verschijnen, mogen ‘onze atleten’ tijdens de Special Olympics laten zien wat ze in huis hebben. Atletiekvereniging MPM (Marathon Pim Mulier) stak tijdens de Pre-Games in september 2021 de handen al uit de mouwen om de atleten een fantastische dag te bezorgen en zal dit voor de Nationale Spelen weer doen. Aanvullende informatie

Tijdens de Special Olympics Nationale Spelen 2022 is er nog veel meer te beleven! Alle informatie vind je via deze link. Houdt de site goed in de gaten voor updates!

Programma

Wanneer

  • -

Tip je vrienden

facebook twitter