Twentse Fietsvierdaagse

Lekker fietsen door het gastvrije Twente met al z’n natuurlijke schoonheid en de diverse culturele bezienswaardigheden. Gedurende vier dagen kunnen de deelnemers aan de Twentse Fietsvierdaagse alle windrichtingen van dit mooie deel van Nederland ervaren.

De Twentse Fietsvierdaagse start dagelijks in Almelo vanaf Van der Valk Theaterhotel en vindt plaats van dinsdag 09 augustus tot en met vrijdag 12 augustus 2022 Er zijn diverse afstanden om te fietsen: 30, 45 en 65 kilometer. Iedere dag kan opnieuw een keuze worden gemaakt welke afstand gefietst gaat worden, ook is het mogelijk om per dag deel te nemen. De starttijd is dagelijks vanaf 09.00 uur.

Routeaanduiding met pijlen __Alle routes zijn voorzien van pijlaanduidingen langs de route. Dat betekent, dat men ontspannen de gekozen afstand kan fietsen aan de hand van pijlen, die de fietsroute aangeven. Fietsen is op deze wijze een sportieve belevenis met volop ruimte om te genieten van de natuurlijke omgeving.

Kinderroute/Scootroute Voor de jonge fietsers of de kinderen achterop de fiets is weer een speciale kinderroute aanwezig. Er zijn stopplekken waar allerlei leuke kinderactiviteiten plaatsvinden. De kinderactiviteiten zijn: T-shirt-painting, schilderijtjes verven, enz. Onderweg is er op de kinderroute altijd wel een speelterrein, een klimpark of iets dergelijks te vinden, waarop kinderen zich lekker kunnen uitleven. De routes van de kinderroute zijn zodanig uitgezet, dat ze ook geschikt zijn voor de deelnemers met lichamelijke beperkingen of problemen met het evenwicht, die gebruik maakt van een aangepaste fiets of een scootmobiel.

De routes gaan elke dag een andere richting uit. Noord-west Twente: richting Hellendoorn
Noord-oost Twente: richting Ootmarsum Zuid-oost Twente: richting Denekamp Zuid-west Twente: richting Markelo

Voor meer informatie zie de website www.almeloevents.nl, link Twentse Fietsvierdaagse. Via deze site kan men zich ook inschrijven voor deze vierdaagse. Voor de voorinschrijving (tot en met 8 augustus 2022) geldt een korting.

Wanneer

  • -
  • -
  • -
  • -

Prijzen

  • € 15,00 Entreeprijs Volwassenen
  • € 12,50 Entreeprijs senioren (vanaf 65 jaar)
  • € 6,00 Deelnameprijs

Locatie

Van der Valk Theaterhotel Almelo

Adres
Schouwburgplein 1, 7607AE Almelo
Telefoon
0546 - 80 30 00
E-mail
Website
www.theaterhotel.nl

Tip je vrienden

facebook twitter