navigatie overslaan

Slaaptijd!

Meivakantie in Twente. Fijn wat tijd doorbrengen met het hele gezin

  • Leestijd 3
  • Gelezen 4184 keer

Nu de voorjaarsvakantie weer achter de rug is, kijk je stiekem alweer uit naar de volgende vrije dagen: de meivakantie! De periode dat de temperatuur (éindelijk) hoger wordt en de dagen langer. En niet te vergeten: fijn wat tijd doorbrengen met het hele gezin. Samen uitgebreid ontbijten en leuke dingen doen. Dat klinkt goed hè?

Wist je dat mei een heerlijke periode is om naar Twente te komen? Het is lekker dichtbij – vanaf Amsterdam én Den Bosch slechts 1,5 uur rijden – en dus ideaal voor een korte vakantie. En er is genoeg te doen voor ouders én kinderen! Nu alleen nog even een beslissen waar je wilt overnachten. Wij helpen je op weg met vier verschillende accommodaties.

omschrijving
omschrijving

Op de camping

We weten allemaal hoe dol kinderen zijn op kamperen. En begin mei kan het al heerlijk weer zijn in Nederland. Oké... misschien is een tent niet per se een slimme keuze om nu al te boeken, maar met een lodge of ingerichte tent zit je altijd goed (en droog)! Camping De Molenhof heeft bijvoorbeeld knusse kampeerhutjes voor vier personen. Wél met kacheltje en kookplaten, maar zonder douche en toilet. Want hé... wil je nou kamperen of niet? Of kies voor een luxe lodge of ingerichte safaritent. Een ding is zeker: vervelen is er niet bij op deze 5-sterrencamping met animatie, overdekte speelboerderij, 34 speeltuinen (!), buitenzwembad, binnenzwembad, PlonsPlas en visvijver. En is het weer op zijn Hollands, dan kun je altijd binnen zwemmen in het grote zwemparadijs of genieten van andere activiteiten in de buurt.

Kamperen in Twente
Kamperen in Twente

Lekker veel ruimte

In alle hectiek heb je soms gewoon behoefte aan wat rust. En ruimte! Landgoed ’t Borghuis is gelegen in de bossen vlakbij het toeristische Losser en De Lutte. Het landgoed heeft een aantal grote vakantiehuizen, perfect voor een vakantie met je gezin. Maak je maar geen zorgen over de kinderen. Zij vermaken zich prima in de overdekte speelruimte, op de trampoline, de speeltoestellen of bij de pony’s! Komen jullie ondertussen eens toe aan dat ene boek. Of een wandeling door de mooie omgeving.

Luxe kamperen

Luxe kamperen, ofwel glamping. Een nieuwe trend waar je ook in Twente niet omheen kunt. De luxe van thuis – dus hier wél een douche en toilet – maar met de charme van kamperen. En dat is nog niet alles. Bij Vakantiepark Mölke heb je namelijk de keuze uit verschillende luxe opties. Welk kind droomt er niet van slapen in een boomhut? Ja, het kan echt! Of overnachten in een romantisch houten hutje aan het water? Mölke heeft verschillende opties om luxe te kamperen. Perfect om te genieten van elkaar én van alle faciliteiten op de camping!

Slapen in een boomhut
Slapen in een boomhut

Op avontuur in Hellendoorn

Je vakantie combineren met een bezoek aan een pretpark? Kies dan voor Vakantiepark Hellendoorn, vlakbij Avonturenpark Hellendoorn. Dit park op de Sallandse Heuvelrug heeft gezellig ingerichte bungalows, van alle gemakken voorzien. En de bungalows liggen prachtig met uitzicht op de speelvijver of de bosrand. Van hieruit kun je perfect de omgeving verkennen. Een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn mag natuurlijk niet ontbreken. En op de andere dagen zijn er genoeg activiteiten binnen en buiten het park, van winkelen in Nijverdal tot mountainbiken en een ritje met het treintje Bello.

Je merkt het; in mei zit je er in Twente prima bij. Wil je nog wat meer te kiezen hebben? Kijk dan ook even bij deze accommodaties. Succes met de keuze en... tot snel in Twente!

Wat vind je van dit artikel?