Uw zakelijke bijeenkomst of vergadering begint in Twente

Twente, de streek vol mogelijkheden voor een heerlijke vakantie, weekendje weg of dagje uit is ook uitermate geschikt voor uw zakelijke bijeenkomsten of congressen.

Twente, de streek vol mogelijkheden voor een heerlijke vakantie, weekendje weg of dagje uit is ook uitermate geschikt voor uw zakelijke bijeenkomsten of congressen. Een diversiteit aan locaties op schitterende plekken in het Twentse landschap op korte afstand van de steden met de daarbij behorende overnachtingsmogelijkheden. Hier ervaart u de Twentse gastvrijheid.

Gelegen in het groen en toch snel bereikbaar via de A1 en A35 is Twente een ideale regio voor een vergadering, training, congres of zakelijke bijeenkomst. Geniet na uw vergadering van een fietstocht of wandeling door het mooie coulisselandschap of maak gebruik van één van de nabijgelegen golfbanen. Bezoek een museum of galerie of laat u culinair verwennen in één van de gerenommeerde restaurants of hotels. Wenst u meer informatie over het organiseren van congressen in Twente, laat dan hier onder uw contactgegevens achter.

de met een * gemarkeerde velden zijn verplicht