navigatie overslaan

Twente biedt uitstekende mogelijkheden voor het houden van een congres, conferentie, vergadering, beurs of een andere zakelijke bijeenkomst. De combinatie tussen levendige steden en het verrassende coulisselandschap maakt dat Twente unieke congres- en vergaderlocaties heeft.

Waarom Twente?

Variërend van kleinschalige en luxe hotels tot theaters, congrescentra en evenementenlocaties. Twente is de meest ondernemende hightechregio van Nederland door de aanwezigheid van de Universiteit Twente, Hogescholen zoals Saxion en meer dan drieduizend hightechbedrijven en instellingen, waarvan vele startups. En ben je al bekend met 'de Tukker'? Hij is levensecht, nuchter en gastvrij. We doen hier wat we zeggen en zijn betrouwbaar, flexibel en leveren kwaliteit. De grote Twentse merken zijn hiervan een bewijs.

Bekijk al ons aanbod >

Second-tier steden.

Steeds vaker worden meetings georganiseerd buiten de grote steden, in de zogenaamde second-tier steden. Dit heeft onder andere te maken met de beperkte beschikbaarheid en dus hoge kosten in de grote hoofdsteden, waardoor meetingplanners moeten uitwijken naar andere steden. Naast de second-tier stad Enschede is er in de hele regio een uitstekend aanbod van locaties te vinden met een grote focus op persoonlijke aandacht voor een gunstige prijs.

Tip: organiseer je evenement op Vliegveld Twenthe wanneer je gasten uit het buitenland met privéjet arriveren. Naast de actieve landingsbaan is er een groot aanbod bunkers en hangars te vinden, die ruimte bieden aan kleine tot zeer grote gezelschappen.

SPOILER ALERT!

Hou je niet van vergaderen? Dan hebben we speciaal voor jou een whitepaper gemaakt. Deze whitepaper is voor iedereen die niet van vergaderen houdt. Want wie zit er nou graag met te veel mensen in een stoffige ruimte rond een grote tafel? Dan kan leuker, gezonder en meer inspirerend vinden wij Tukkers! Weg dus van het standaard vergaderen. In deze whitepaper laten we aan de hand van onze Twentse mentaliteit zien hoe wij de organisatie van een zakelijk event aanpakken en waarom Twente dé ideale regio is voor jou. Download de whitepaper hier!