navigatie overslaan

In Dwars door Twente gaan we in een reeks afleveringen op roadtrip dwars door het Twentse land. Vinger op de kaart en rijden maar! Op zoek naar avontuur ontdekken Yuna en Fieke de leukste activiteiten in het Twentse land, en komen Yuna en Fieke in aanraking met verschillende gezichten van de Tukkers. Zo zochten Yuna en Fieke de bijzonderste plekken op in Twente. En dat zorgt voor een dag vol afwisseling, met bijzondere ontmoetingen en unieke plekken.
Niks is hun te gek!

Vinger op de kaart en rijden maar!

Yuna en Fieke ontdekten wat de vruchtbare grond van het Reggedal voor de omgeving van Wierden en Enter betekent. Gingen ze op zoek naar een wolf, die ergens in het gebied schijnt rond te lopen. Bezochten ze de veel besproken Zandsculpturen in Diepenheim. Doken ze in Haaksbergen in het textiel verleden en de prachtige landschappen. En plukten ze in De Lutte letterlijk de vruchten van de creativiteit van de Tukker.

Maak een roadtrip

Wil jij ook een roadtrip door Twente maken, net zoals Yuna en Fieke? Dan ben je hier op de juiste plek. Als je eenmaal op pad bent, wil je nooit meer wat anders. We hebben maar liefst 8.000 kilometer aan fiets- en wandelroutes. Of wat dacht je van de speciale auto-, paardrij-, mountainbike-, wielren-routes?

Liever een eigen route maken? Dat kan ook met de handige knooppunten! Bezoek de bijzondere natuurgebieden of wat dacht je van de bijzondere highlights in Twente? Geniet van Twente, laat je even weten wat je ervan vond?

#visittwente