navigatie overslaan
Op zoek naar een groepsaccommodatie in Twente?

Mooiste groepsaccommodaties in Twente

Beleef Twente samen met vrienden, kennissen, familie of met je schoolklas. De bedden zijn opgemaakt, je ontvangstcomité staat klaar. Je bent slechts enkele muisklikken verwijderd van een heerlijke groepsvakantie in Twente! Wat is er nou gezelliger dan vakantie te vieren in één van de mooiste groepsaccommodaties in Twente? “Kom thuis” in Twente en vind de groepsaccommodatie waar je samen met vrienden, kennissen of familie deze gastvrije regio optimaal beleeft.

Tijd zat, in Twente

Wil jij een paar dagen weg met meerdere gezinnen of een weekje op pad met vrienden? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een groepsaccommodatie in Nederland waar jullie in alle rust kunnen genieten van goede gesprekken, lekker eten en de rust van de natuur. Even niet rennen van afspraak naar afspraak en van deadline naar deadline. Even echt samenzijn. Dat kan in Twente, de regio waar we ons beseffen dat tijd ons kostbaarste bezit is. Neem die tijd. Tijd zat, in Twente.

Een gezellig uitje voor de boeg met een hele club mensen? Waar laat je ze? Maak je geen zorgen en laat ons je helpen met jouw zoektocht naar dé perfecte groepsaccommodatie in Nederland voor 20 personen of meer. Wordt het een vakantieboerderij voor 20 personen of een luxe groepsaccommodatie voor 35 personen of misschien wel een landelijk gelegen natuurvriendelijke groepsaccommodatie voor 40 personen. Welk vakantiehuis jullie ook kiezen, in Twente kies je nooit verkeerd. Eke accommodatie heeft wel iets te bieden en elk vakantiehuis heeft haar eigen charme. Zeker weten dat de onderstaande groepsaccommodaties voldoen aan de meeste eisen en wensen van ieder lid uit jouw groep. Twente heeft genoeg te bieden om jullie groepsuitje voor iedereen te laten slagen. Of je nu gaat kanoën over de Regge, in en om je accommodatie blijft en gaat barbecueën op je terras of de bossen in duikt op een mountainbike. Twente verovert je hart, waar je ook voor kiest.