’t Brèukes

’t Brèukes is gesitueerd in een voormalige Schöppe (boerenschuur) uit ca. 1774, gelegen op het erf van een woonboerderij in Twekkelo tussen Enschede en Hengelo.

Deze unieke kleinschalige Twentse locatie maakt vergaderen of trainen in het buitengebied mogelijk. Deze fijne inspirerende training-, vergaderruimte is gelegen in het buitengebied. De gezellige sfeer, kleinschaligheid en het daglicht maken deze volledig verbouwde Schöppe een fijne plek om in alle rust te vergaderen of te trainen.

Op deze plek komt u met elkaar in de juiste ‘bubbel’ en worden de visies en strategische plannen helder. Sharon Bruggink zorgt gedurende de dag ervoor dat het jullie aan niks ontbreekt. Sharon heeft een liefde voor alles wat met bakken en koken te maken heeft en dat ga je gedurende de dag merken. Zo staat er bij binnenkomst huisgemaakt gebak voor jullie klaar met een lekkere kop koffie of thee. Samen wordt er besproken hoe laat de lunch zijn opwachting mag maken. Deze verse biologische lunch met verschillende broodjes, soep, salades en andere lokale lekkernijen wordt klaargemaakt in de tweede woonkamer (De Jachtkamer) van de woonboerderij op het erf. Na de lunch een halfuurtje wandelen op de ‘Stiewelpaden’…..heerlijk…..!

Of bekijk de website www.breukes.nl/

contactinformatie

 

Burgemeester Stroinkstraat 400
7547 RJ Enschede

06-53370169

Tip je vrienden

facebook twitter