navigatie overslaan

Ik wil kippenvel

Dit evenementenbureau heeft toch wel de leukste naam van heel Twente. Ze organiseren evenementen van groot tot klein, samen met hun klanten maken ze herinneringen en creëren kippenvel momenten. Daarnaast kan je hier ook terecht als je een evenementen locatie zoekt.

Twente is een nieuwe industriële locatie rijker

Gelegen nabij de A1 op de voormalige Twentse Stoomblekerij (Hof van Twente) is dit jaar een van de oude booghallen omgetoverd tot evenementenlocatie. De locatie is zo’n 850 m2 en geschikt van 50 tot circa 700 personen. De hal kenmerkt zich door hoge ramen en witte pilaren die door de ruimte prijken. Er is een immense bar in de hal gebouwd als ook een professionele keuken. Een locatie waar de mogelijkheden talloos zijn. Van een sitting dinner tot vergadering. Van een bedrijfsfeest tot kerstborrel. Van een netwerkevenement tot een seminar. Jorieke Eertink en Karen Bennink-Eijkelkamp zijn de organisatoren van deze locatie. Samen runnen ze al bijna 10 jaar hun evenementenbureau Ik wil Kippenvel waar elke feest of event uniek is en blijvende herinneringen wil creëren voor haar klanten. Met deze locatie kunnen ze nog meer bedrijven bedienen en garanderen dat iedereen met een glimlach naar huis gaat.

Elk evenement is op maat. Het gezegde ‘dertien in dozijn’ kennen zij niet en voor hun is niets te gek. Ze zoeken naar de perfecte locatie die aansluit bij uw bedrijf en/of activiteit. En als ze deze niet kunnen vinden, creëren ze ‘m zelf. Net zoals ze zelf onze eigen concepten in de markt zetten; omdat ze best vaak goede ideeën hebben.

Elk bedrijfsfeest, incentive, teambuildling-activiteit, personeels- of kennisevent krijgt 24/7 hun onverdeelde aandacht in combinatie met een flinke dosis aan creativiteit en natuurlijk hospitality waar je u tegen zegt.

Daarnaast beschikken ze over een evenementenlocatie. De industriële look en feel van het pand, met daarin de kenmerkende pilaren vertellen het verhaal van de voormalige stoomblekerij. Een gebouw met een rauw randje en een stoer karakter, bovenal luchtig en uitnodigend door de grote hoeveelheid daglicht.

Van een teambuilding activiteit tot congres. Van bedrijfsfeest tot productpresentatie. Van een intiem diner tot een zakelijke vergadering.