navigatie overslaan

Othmar Zakelijk

Othmar Bier heeft ook een uitgebreid aanbod voor zakelijke gasten. En hierbij gaan wij verder dan een traditionele setting. Dus zoek je iets bijzonders als bedrijf? Dan is Othmar Bier de perfecte locatie vlakbij de A1 en aan de rand van het pittoreske centrum van Ootmarsum. Uiteraard zijn er ook combinaties mogelijk met andere locaties in de Twentse omgeving.

Vergaderen maar dan anders

Bij Othmar gaat vergaderen verder dan de traditionele setting; het is een informele ontmoeting in een inspirerende omgeving. Wij staan klaar om met u mee te denken en uw vergadering uniek te maken. Of het nu gaat om een creatieve brainstormsessie of een formele bespreking, wij bieden flexibele oplossingen die passen bij uw wensen.

Maak van jullie vergadering een unieke ervaring op een bijzondere locatie in het prachtige Twente. Gelegen op een centrale, schilderachtige plek dichtbij de A1 bieden wij de perfecte setting voor uw vergaderingen, brainstormsessies en zakelijke bijeenkomsten. Ontsnap aan de alledaagse kantooromgeving en laat uw creativiteit de vrije loop terwijl u omringd wordt door de ambiance van onze brouwerij.

Onvergetelijk bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje in Twente dat de teamspirit versterkt en tegelijkertijd zorgt voor een heerlijke ontspanning? Bij Othmar bieden we een scala aan mogelijkheden voor bedrijfsuitjes op een unieke locatie die jou en je collega's zeker zullen verrassen. Van een boeiende brouwerijtour tot een verkwikkende bierspa-ervaring. Wij hebben alles om van jullie uitje een succes te maken!

Teamuitjes met verbinding

Bij Othmar ben je aan het juiste adres! Ontdek onze uitgebreide selectie aan activiteiten die garant staan voor een onvergetelijke ervaring. Van een boeiende brouwerijtour tot gezellige bierproeverijen en unieke bierspa-ervaringen. We hebben voor elk wat wils. Laat je team samen komen, plezier hebben en elkaar beter leren kennen in de sfeervolle setting van Othmar. Boek vandaag nog jouw teamuitje en beleef een dag vol avontuur en verbinding!

Onze arrangementen

Maak uw bijeenkomst compleet door de vergadering aan te vullen met een van onze arrangementen. Combineer het met een inspirerende brouwerijtour, teambuildingactiviteit of een ontspannende overnachting. Meer weten over de zakelijke mogelijkheden bij Othmar Bier?