navigatie overslaan

Als je opzoek bent naar de perfecte vergaderlocatie in Twente, zijn er veel opties om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een modern hotel of een rustieke boerderij, in Twente zijn er tal van mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Upark Hotel in Enschede. Een modern hotel met een prachtig uitzicht over de stad en natuur. Ook beschikt het over uitstekende faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten, waaronder diverse vergaderzalen en een auditorium met een capaciteit van 200 personen. Het hotel biedt ook overnachtingsmogelijkheden en uitgebreide cateringopties.

Upark Hotel
Upark Hotel

Landgoedhotel de Bloemenbeek ligt in de groene omgeving van De Lutte, aan de rand van Twente. Het hotel beschikt over diverse vergaderzalen die zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur. Het hotel heeft ook een uitstekend restaurant dat gebruik maakt van lokale ingrediënten. Ook een aanrader is de Swarte Ruijter, zeker als je van culinaire hoogstandjes houd. Het hotel beschikt over een vergaderzaal van maximaal 20 personen.

De Woeste Wieven is een unieke vergaderlocatie in de buurt van Diepenheim. Het is gevestigd in een voormalige boerderij en beschikt over verschillende vergaderzalen en breakout-ruimtes. Wat deze locatie echter echt bijzonder maakt, is de rustige en landelijke omgeving waarin het zich bevindt.

Naast het vinden van de perfecte vergaderlocatie, biedt Twente ook tal van unieke teambuilding-activiteiten. Ga eens kanoën op de Dinkel. Een rivier die door het hart van Twente stroomt. Een van de beste manieren om de schoonheid van deze rivier te ervaren en tegelijkertijd aan teambuilding te doen. Tijdens deze activiteit werk je samen met je team om de kano in de juiste richting te sturen en obstakels te vermijden.

Kanoën op de Dinkel
Kanoën op de Dinkel

Een overtreffende trap maken? Ga abseilen van de verkeerstoren op Vliegveld Twenthe. Stap volledig uit je comfortzone en kies voor deze unieke en uitdagende teambuilding-activiteit. Met zijn hoogte van maar liefst 45 meter is de verkeerstoren een imposante verschijning die uitnodigt tot avontuur. Dit vereist moed, samenwerking en vertrouwen in jouw teamgenoten. Wat de activiteit een perfecte teambuilding oefening maakt.

Naast kanoën op de Dinkel, escaperooms en andere teambuilding activiteiten in Twente zijn er genoeg andere mogelijkheden. Wat dacht je van mountainbiken door de Twentse bossen, of een workshop volgen in een lokale ambachtelijke werkplaats.

Vliegveld Twenthe
Vliegveld Twenthe