Op bezoek in Twente bij...

Eelco Roos op bezoek in Twente bij Vincent Croce

Soms zet je twee mensen bij elkaar en blijkt de match zo goed te zijn dat er iets bijzonders ontstaat. We vroegen Vincent Croce, een trotse tukker met passie voor natuurfotografie, Eelco Roos, fotograaf en influencer uit de Randstad, mee te nemen op een tweedaagse reis door de Twentse natuur.

Dag 1

Wandelen door Twente inspireert Eelco

De eerste dag start hun tocht bij Landgoed Twickel. Vincent is een echte fan van het landgoed: ‘Het is een prachtige plek met een magisch kasteel. Er zijn goed begaanbare wandelpaden aangelegd in een afwisselend landschap met oude boerderijen. Check de kasteeltuin van het Twickel eens als deze geopend is!’ Daar mogen ze de eerste envelop openen die hun een aanwijzing geeft om de volgende te vinden. De speurtocht brengt ze langs prachtige doorkijkjes van de Twentse natuur. Regelmatig stoppen de mannen om foto’s te schieten van natuurlandschappen. Als de avond valt, rijden de mannen naar Restaurant Oosth in Denekamp, waar ze na een actieve wandeldag in de Twentse buitenlucht, heerlijk dineren. Bij 4-sterrenhotel Bloemenbeek in de Lutte genieten ze van een welverdiende overnachting.

Dag 2

Vincents favoriet: wandelen door het Lutterzand

De tweede dag vervolgen Vincent en Eelco hun speurtocht door het prachtige Twentse natuurlandschap. Ze hebben geluk met het weer waardoor ze beiden, de mooiste Twentse natuurfoto’s schieten. Hun tocht eindigt bij het aardkundig monument, Lutterzand. Een van Vincents favorieten mede door de meanderende rivier de Dinkel.

Wat vonden Vincent & Eelco van de reis? Bekijk hier hun tips!

Ook langs de mooiste plekjes? Hier vind je de adressen!