navigatie overslaan

Congresregio Twente

Congresregio Twente: alle feiten op een rij.

  • Leestijd 2 min
  • Gelezen 520 keer

Congresregio Twente biedt professionele en gratis ondersteuning bij de zoektocht naar de juiste locatie. Zo kun je bij ons een reserveringsaanvraag neerleggen, waarna een advies op maat volgt dat aansluit bij het soort evenement, het aantal verwachte deelnemers en het budget dat beschikbaar is.

Je hebt dan snel en eenvoudig inzicht in de beschikbaarheid van passende accommodaties, inclusief een prijsindicatie. We kunnen je ook in contact brengen met toeleveranciers op facilitair gebied, een partnerprogramma opstellen, een bedrijfsbezoek organiseren of een museum- of theaterbezoek. We kunnen de congreslocaties en hotels voor je vastleggen.

Alle partners op een rijtje
Benieuwd naar onze unieke partners? Bekijk ze hier.

Locatie voorstel
Wij bieden kosteloos ondersteuning bij het vinden van een locatie op maat in de regio Twente. Van ons mag je een passend locatie voorstel verwachten inclusief een prijsindicatie, daarnaast reserveren wij de locaties en hotels alvast voor je.

Locatie bezoek
Vooraf kennismaken met de regio en de locaties? Geen enkel probleem, we organiseren graag een site-visit, waarin je kennismaakt met accommodaties die geschikt zijn voor een congres, vergadering, beurs of ander zakelijk evenement.

Congresregio partner worden
Wordt beter gevonden door de zakelijke bezoeker en sluit aan. Ben jij actief op de markt van het zakelijk toerisme? Is je bedrijf gevestigd in Twente? Wil je beter gevonden worden door zakelijke bezoekers? Meld je dan aan als partner van Congresregio Twente. Daarmee profiteer je van de kennis en ervaring die wij hebben op het gebied van regiomarketing en promotie van het zakelijk toerisme voor Twente.

Wat bieden wij als Congresregio Twente
Wij vertegenwoordigen de regio en onze partners op zakelijke vakbeurzen gericht op de evenementenmarkt.

  • Adviseert en informeert congresorganisatoren
  • Organiseert site-visits voor zakelijke bezoekers
  • Bezoekt bedrijven, organisaties en instellingen om Twente onder de aandacht te brengen
  • Organiseert partnerprogramma's en recreatieve programma's voor congresdeelnemers
  • Werkt nauw samen met Twente Marketing en MarketingOost en hebben geen winstoogmerk
  • Opbrengsten worden weer geïnvesteerd in promotieactiviteiten voor de regio

Wij staan altijd voor je klaar
Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op via info@congresregiotwente.nl, of bel naar 0547-745284. Of vul dit formulier in!

Wat vind je van dit artikel?