Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

***

Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven

Carelshaven begon als een bescheiden schippersherberg bij het Twickelse havenbedrijf en is door de eeuwen heen uitgegroeid tot een gerenommeerd 4 sterren hotel en restaurant in Delden.

Sinds 2014 zijn Alco en Evelyn van Berkel de gelukkige eigenaren van dit illustere Twentse hotel. Stukje bij beetje brengen zij hun hotel in de 21e eeuw. De keuken is eigentijds, maar traditionele klassieke seizoensgebonden gerechten staan uiteraard ook op de menukaart.

Elke twee maanden krijgt restaurant Carelshaven een nieuwe kaart. Maar echte klassiekers als kreeft, kalfslever en zwezerik? Niet weg te denken zonder een kleine ‘volksopstand’ onder de gasten. Alco van Berkel en zijn witte brigade geven aan elke klassieker wel een moderne twist. En de mooie ingrediënten liggen hier, op het legendarische landgoed Twickel, natuurlijk bijna voor het oprapen. ,,We gebruiken veel producten van het landgoed, en uit heel Twente’’.

Klassiek betekent ook zeker niet zwaar in deze keuken: de smaken zijn licht en zacht. Veel gasten weten de Carelshaven Flavours te waarderen: 7 kleine gerechten die in vier gangen worden geserveerd en elkaar perfect aanvullen. Het bijpassende wijn-arrangement (Carelshaven heeft 175 verschillende wijnen op voorraad) maakt het feest aan tafel compleet.

Alco en zijn vrouw Evelyn denken graag mee over de ideale invulling voor de gast. Een wijnproeverij in de kelder en dan private-dining in de Gelagkamer bijvoorbeeld. Of een mooi arrangement voor de zakelijke gast. In de zomer is het terras in de grote tuin een heerlijke plek om te vertoeven. Het pand, vroeger echt gelegen aan de haven van de Twickelervaart, ademt historie en het jonge horecapaar neemt de gasten daar maar al te graag in mee. De twee zagen het pand en waren verkocht. En met diezelfde passie ontvangen ze er nu hun gasten en leggen graag iets uit over het roemruchte verleden van de plek. De hotelkamers zijn gerenoveerd, er komen nog nieuwe kamers bij en dan zijn er nog allerlei andere plannen: de bedrijvigheid uit voorgaande eeuwen is hier weer helemaal terug.

Openingstijden

Carelshaven is alle dagen geopend.


Contact

Adres
Hengelosestraat 30
7491BR Delden
Telefoon
074-3761305
Online
www.carelshaven.nl
E-mail
SITE::TWITTER
Facebook
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door HofMarketing.

Tip je vrienden

twitter facebook

boek Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven

 

Als u op reserveren klikt wordt uw verzoek doorgestuurd naar Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven. Uw reservering is pas definitief na bevestiging door de accomodatie.