Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Erve Broam

Op de traditionele Twentse boerderij Erve Broam kunt u terecht voor boerderijeducatie op een modern melkveebedrijf met rondleiding. Ook is er een vakantiewoning en unieke vergaderlocatie.

BOERDERIJEDUCATIE OP EEN MODERN MELKVEEBEDRIJF. Rondkijken, beleven en vragen stellen. Elke generatie boeren maakt vernieuwingen mee die de werkwijze voorgoed veranderen. Voor het handmatig maaien en bij elkaar harken van gras zijn bijvoorbeeld nieuwe machines ontwikkeld en het melken met de hand is vervangen door automatisch melken tegenwoordig zelfs door een melkrobot.

De familie Scholten Linde laat u graag kennismaken met de moderne manier van melkvee houden. Op Erve Broam krijgt u een persoonlijke rondleiding van circa 1,5 uur van de boer of boerin en kunt u in de voormalige melkruimte korte interactieve films over het boerenbedrijf bekijken.

Of volg een workshop koeien melken en neem een melkdiploma mee naar huis. Stel uw vragen, ga in gesprek en laat u meenemen in het dagelijks leven op een melkveebedrijf.

SFEERVOL OVERNACHTEN OP TWENTS ERFGOED. Overnachten op Erve Broam is een belevenis op zich! De Twentse boerderij is voorzien van alle gemakken, maar bevat daarnaast nog vele traditionele elementen. In het voorhuis, dat als vakantiewoning dient, bevinden zich in de oude woonkamer nog de traditionele tegeltjes. In de tuin staat de monumentale bakspieker, waar vroeger het brood gebakken werd.

Vanuit uw vakantiewoning en bijbehorende tuin, met houtgestookte hottub, kijkt u uit op een prachtige landelijke omgeving. Een omgeving waar de familie Scholten Linde een modern melkveebedrijf runt dat zij graag op afspraak aan u laten zien.

SFEERVOL VERGADEREN IN EEN UNIEKE OMGEVING. Erve Broam is een boerderij met een traditionele Twentse uitstraling. De drie grote kappen bieden onderdak aan een modern melkveebedrijf, een educatieruimte en een unieke vergaderlocatie. Op deze plek bent u verzekerd van een vergadering of workshop in een sfeervolle omgeving. Door de stalramen van de vergaderruimte lijkt u midden tussen de koeien te zitten.

De mooie omgeving van Erve Broam geeft een plus aan de inrichting van de ruimte - van alle gemakken voorzien - en de uitstekende verzorging tijdens uw verblijf. De familie Scholten Linde denkt graag met u mee, wanneer u niet alleen wilt vergaderen, maar bijvoorbeeld ook mogelijkheden zoekt voor ontspanning.

Contact

Adres
Nijenkampsweg 4
7636 RG Agelo
Telefoon
0541-670705 / 06-30391343
Online
www.ervebroam.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook

boek Erve Broam

 

Als u op reserveren klikt wordt uw verzoek doorgestuurd naar Erve Broam. Uw reservering is pas definitief na bevestiging door de accomodatie.