navigatie overslaan

Erfgoed Bossem

Op het eeuwenoude erf verzorgen ze met liefde en toewijding de Brandrode runderen en ontvangen ze graag gasten om bij hen te eten, logeren en genieten van het prachtige coulisselandschap van Noordoost-Twente, hét landgoed van Nederland.

Het erfgoed dat van generatie op generatie overgaat wordt bestiert door Dennis en Annette Rerink & hun enthousiast team. Ze heten je van harte welkom!

KoeStersuites 4 luxe KoeStersuites met de natuur als inspiratiebron. Koester de groene oase van Noordoost Twente; koester de momenten van samenzijn. Prima geschikt voor een bruidspaar of om te logeren met kinderen.

Boerderijkamers In de oorspronkelijke boerderij liggen 5 ruime boerderijkamers die voorzien zijn van comfortabele boxsprings, een zitje en een eigen badkamer met douche en toilet.

Sterrenkubussen De Sterrenkubus is een knus vierkant houten huisje midden in het boerenland. Het riante bed bevindt zich vlak onder een transparante koepel. Ervaar de magie van de sterrenhemel, alsof je in de open lucht slaapt. De Sterrenkubus is ingericht voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen

Lodgetent STOER Een lodgetent XL is ingericht voor maximaal 4 volwassenen. Op verzoek kan er een (kinder)bed worden bijgeplaatst. De sfeervolle lodgetenten zijn ingericht met een tweepersoons boxspringbed en een bedstee stapelbed, een kitchenette met koelkastje, tweepits fornuis, servies en kookgerei, een zithoek, een eethoek en buitenmeubilair op de veranda. Naast de lodgetent XL hebben we ook de beschikking over een twin lodgetent, speciaal ingericht voor twee personen. Enkele lodgetenten zijn voorzien van een Dutchtub: een hottub van Nederlands design

Categorieën