Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Camping en Hooischuurverblijf De Witker

Camping De Witker is een karakteristieke camping in het Dal van de Mosbeek nabij het Springendal in Ootmarsum. Camping Hooischuurverblijf De Witker voor rust en ruimte!

Hier kunt u genieten van de prachtige omgeving van de boerderij en camping in het dal van de Mosbeek nabij het Springendal. De camping ligt 1 kilometer van de boerderij van de eigenaar.

Camping De Witker is een karakteristieke camping en biedt u een uitzonderlijke plek in het groene hart van Twente. Hier kunt u kiezen voor de stilte en ongereptheid van de camping of het comfort en de luxe van de hooischuurappartementen en u krijgt vanzelfsprekend de Twentse gastvrijheid.

U bent van harte welkom in de luxe hooischuurappartementen. Deze vakantiewoningen zijn voor 2 tot 10 personen en zijn onder andere voorzien van een luxe keuken, sfeervolle kachel, infrarood sauna, whirlpool, wasmachine een overdekt terras.

De camping is 1 kilometer verwijderd van de boerderij. In overleg met de boer is het mogelijk een kijkje op de boerderij te nemen.

www.bijzondereovernachtingenintwente.nl

Openingstijden

Hooischuurverblijven: gehele jaar Camping: 1 april - 31 oktober

Contact

Adres
Maatmansweg 17
7662PR Hezingen
Telefoon
0541680701
Online
www.dewitker.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook

boek Camping en Hooischuurverblijf De Witker

 

Als u op reserveren klikt wordt uw verzoek doorgestuurd naar Camping en Hooischuurverblijf De Witker. Uw reservering is pas definitief na bevestiging door de accomodatie.