navigatie overslaan

Hotel De Landmarke

* * *

U verblijft in een sfeervol hotel met eigen parkeerterrein, lift, lounge met openhaard, gratis Wifi, gratis fietsen (bij boeking van half-pension), overdekt zwembad, sauna en solarium. Tevens zijn er E-bikes te huur.

Meer dan 100 jaar geleden heeft de “Drost” van Twente dit pand als mooiste plek gekozen om te gaan wonen. Nu staat hier een prachtig hotel met modern ingerichte kamers, overdekt zwembad, sauna, solarium, eigen parkeerterrein, lift, een ruim terras, een groot gazon met ligstoelen en zitjes, een gezellige lounge met bar en openhaard, gratis WiFi en gastencomputer. Er staan nieuwe hotelfietsen voor u klaar en voldoende oplaadpunten voor E-bikes. Tevens zijn er E-bikes te huur.

Al onze arrangementen zijn inclusief ontbijtbuffet en heerlijke 3-gangen diners, bereid door onze zeer ervaren keukenbrigade. Met dieetwensen houden wij uiteraard graag rekening, deze kunt u bij reservering aan ons doorgeven.

Ons hotel is geheel rookvrij. Onze hotelkamers zijn nu ingericht met speciaal voor ons ontworpen meubilair, extra lange bedden (2.10 mtr), flatscreen tv’s, gratis Wifi, föhn en een kluisje.

Categorieën