navigatie overslaan

Het Assenhoekje

Het Assenhoekje is gelegen aan het eind van een doodlopende weg en bied een zee aan ruimte en de nodige rust. Het zomerhuis staat op het erf van de verhuurders en geeft je een mooi uitzicht over de weilanden waar zomers de koeien grazen. Het biedt plek aan vier volwassen en twee kinderen.

Op de eerste verdieping tref je twee knusse slaapkamers en een badkamer aan. Eén slaapkamer beschikt over twee eenpersoonsbedden (boxspring) en een ladenkast. De andere slaapkamer heeft twee gescheiden eenpersoonsbedden, met daaronder onderschuifbedden. Deze kunnen eventueel gebruikt worden voor vijfde of zesde persoon. De badkamer op deze verdieping heeft een verwarmde vloer, een regendouche, toilet en een wastafel. Op de begane grond tref je een apart toilet, een badkamer met verwarmde vloer, regendouche en wastafel en de woonkamer en eetkeuken aan.

Via de terrasdeuren in de keuken loop je zo naar uw eigen terras. Hier staat een grote houten tafel met zes wicker stoelen. Wij hopen dat je daar veel tijd door zult brengen om zo heerlijk te kunnen relaxen onder het genot van een drankje of een eigen gemaakt etentje op de BBQ die aanwezig. Het huisje is omheind met mooie schapenhekken en is daarom kind-en diervriendelijk. Er kan gratis gebruik worden gemaakt van wifi en de bedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt.

Natuur

Het zomerhuisje staat aan het eind van een doodlopende weg midden in de weilanden waar de koeien grazen en veel weidevogels te bewonderen zijn. Je zult dus geen last hebben van verkeer. Het huisje ligt zo'n vier kilometer van het mooie & gezellige brinkdorpje Den Ham waar zomers genoeg te beleven valt voor jong en oud. Den Ham grenst aan het Eerderbos waar veel mooie wandel- en fietsroute uitgestippeld zijn (steile oever, sahara, kasteel Eerde). Maar ook de Lemeleberg, de Sallandse Heuvelrug en Engbertsdijkvenen zijn een aanrader om te bezien en liggen op een kleine afstand van Den Ham. Naast een bosrijke omgeving zul je in de buurt van Den Ham ook genoeg water aantreffen (Bekke, Regge, Vecht). Langs het water zult u mooie plekjes vinden om te bekijken, maar ook om te vissen. Zwemmen behoord ook tot de mogelijkheden. Den Ham beschikt namelijk over een mooi openluchtzwembad "de Groene Jager" met twee glijbanen en een mooie lig- en speelweide.

Andere bezoekmogelijkheden zijn: Avonturenpark Hellendoorn, Ponypark Slagharen, kanovaren, karten, Ommer bissingh etc. Kom dus gauw langs en ervaar het zelf!

Categorieën