B21

B&B B21 is een studio (35 m2) voor 2 personen. Alles is aanwezig om meerdere dagen te verblijven. De studio beschikt over een eigen parkeerplaats.

Het appartement heeft een vrij modern interieur. Het slaapgedeelte heeft een 2-persoonsbed met aan beide zijden een nachtkastje met lampje. De lampjes zijn dimbaar. Het zitgedeelte heeft 2 relax fauteuils om ontspannen TV te kijken. Een flatscreen met de meeste zenders is beschikbaar. Een kleine keuken met 2-pits kookplaat, spoelbakje en koelkast met vriesvak. Ook is een magnetron aanwezig om snel even iets op te warmen. In de hal is het toilet en achter de 2e deur een badkamer met wasbak en een regendouche. In de badkamer zijn handdoeken, shampoo, conditioner en een föhn aanwezig.

Toegang voor gasten
Het appartement is vanaf de achterzijde van het hoofdgebouw te betreden. Vanaf je eigen parkeerplek loop je via de schutting het terras op. Van daar is het appartement direct toegankelijk. Verder is het appartement geheel zelfstandig. Alles is aanwezig om ook meerdere dagen te verblijven.

Omgeving
In de nabije omgeving zijn de mooiste wandel-, fiets- en mountainbikeroute’s. Denk hierbij aan de Sallandse Heuvelrug, Reggedal en Pieterpad. Attracties; Oorlogsmuseum, Sterrenwacht, Avonturenpark Hellendoorn, 2 schaapskooien, en nog veel meeer. In Nijverdal en Hellendoorn zijn vele restaurants en bars. Kortom een prachtige omgeving.

Wat je verder nog moet weten
De B&B is zonder ontbijt. Een ontbijtpakket is wel beschikbaar, dit kan men vooraf doorgeven. Het ontbijtpakket wordt klaar gezet in de koelkast in het appartement. Het pakket bestaat uit diverse soorten brood, boter, kaas, worst, jam, hagelslag, jus d’orange, melk en een kleine lekkere verrassing. In het appartement is altijd gratis koffie en thee beschikbaar. Bij aankomst staan 2 flesjes koud water in de koelkast. Verder kan tegen een kleine vergoeding gebruik worden gemaakt van drankjes uit de minibar.

Dit kan het begin zijn voor een paar lekkere ontspannen dagen. B&BB21 staat trouwens voor Bed & Breakfast Boomcateweg 21.

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
Faciliteiten bed & breakfast
  • Parkeerplaats aanwezig
Wifi
  • Gratis Wifi
Toegankelijkheid
  • Bruikbaar toilet
Voorzieningen B&B kamer
  • Eigen badkamer
  • Keuken
  • Koffie/Thee faciliteiten
  • Televisie
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter