navigatie overslaan

Camping Bergzicht

Camping Bergzicht ligt in het buitengebied van Markelo aan de voet van de Herikerberg. De omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandelingen en fietstochten. Bergzicht is ook vertrekpunt van de MTB-route Markelo. Camping Bergzicht is een gezellige gezinscamping!

Toeristische plaatsen
Kamperen kun je op o.a. kampeerveld 'Het Mugje'. Alle plekken zijn ruim (125m2) en voorzien van comfortpaaltjes met elektriciteitsaansluiting (6 ampère) en eigen watertappunt en afvoer. Door de speelse indeling en begroeiing is er altijd wel een plekje in de zon of juist in de schaduw te vinden. Naast het veld kun je gebruik maken van het luxe toiletgebouw. Wil je kamperen direct naast het zwembad en speeltuin dan kan dat op het kampeerveld 'Het Kevertje' een klein gezellig veld dicht bij het centrum faciliteiten en tegenover het luxe sanitair gebouw.

Sanitairgebouwen
De verwarmde sanitair gebouwen 'Het Mugje' en 'Het Kevertje' zijn voorzien van luxe sanitair. Het beschikt over aparte dames- en herentoiletten, ruime douches met regendouche, chemisch toilet en een babyroom met autobadje. Een schoon en fris sanitair is erg belangrijk bij Camping Bergzicht.

Jaarplaatsen
Een eigen tweede huis midden in de natuur? Ook dat kan! Camping Bergzicht verhuurt prachtige jaarplaatsen speciaal voor stacaravans en chalets. Op Bergzicht staat regelmatig een tweede huis te koop. Liever nieuw? De eigenaren helpen graag! Als een van de weinige campings in Nederland biedt Bergzicht jaarplaatsen aan met winterwater. Je kunt hier dus het hele jaar recreëren!

Voor jong en oud
Camping Bergzicht is een gezellige gezinscamping. Jong en oud hoeft zich hier niet te vervelen! In het hoogseizoen kan er deelgenomen worden aan de activiteiten van het professionele recreatieteam, kun je afkoelen in het zwembad en genieten van een hapje of drankje op het terras van Bij Bomans.

Categorieën