Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

B & B / Vakantiewoning "Mooi zo Logeren"

Onbekommerd genieten in Twente? Je voelt je thuis op vakantie bij Bed and Breakfast/Vakantiehuis "Mooi zo logeren". Deze locatie is geclassificeerd met 5 tulpen, de hoogste classificatie binnen B & B Nederland.

Beleef de rust, de natuur en het Twentse leven in het zeer volledig en sfeervol ingerichte tuinhuis (geschikt voor 6 personen) of appartement (geschikt voor 2 personen) in het dorpje Reutum (5 kilometer van het kunststadje Ootmarsum).

Als gast van ‘Mooi zo logeren’ ben je even ‘eigenaar’ van het unieke, vrijstaande tuinhuis met prachtige veranda, of een gelijkvloers appartement met eigen tuin en terras - van waaruit u ’s avonds de zon ziet ondergaan. Ook voor een gezin met kinderen is er in eigen tuin en in de nabije omgeving volop vertier.

Lekker wandelen, fietsen of een autotochtje maken? ‘Mooi zo logeren’ is een uitstekend startpunt. Het natuurgebied “Het Springendal” ligt op een steenworp afstand en biedt weidse uitzichten. Fietstochten leiden u langs houtwallen, (water)molens, landgoederen en de eeuwenoude “Kroezeboom”.

Al deze ingrediënten én de Twentse GASTVRIJHEID zorgen voor een onvergetelijk verblijf! Wilt u meer weten? Zie de website voor contactgegevens en tarieven.

Contact

Adres
Velinksweg 25
7667 PG Reutum
Telefoon
0541-670386 / 0541-670386
Online
www.mooizologeren.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook

boek B & B / Vakantiewoning "Mooi zo Logeren"

 

Als u op reserveren klikt wordt uw verzoek doorgestuurd naar B & B / Vakantiewoning "Mooi zo Logeren". Uw reservering is pas definitief na bevestiging door de accomodatie.