Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

De Beekzijde

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De accommodatie is zo ontworpen dat grote families die meestal in voor -/najaar weg gaan bij ons terecht kunnen. Maar ook kleine gezelschappen kunnen genieten van al het moois wat de Beekzijde en de omgeving te bieden heeft.

U huurt heerlijk één compleet huisje en heeft de beschikking over vele faciliteiten, waaronder een zwembad. Op uw eigen overdekte veranda heeft u uitzicht op de onder architectuur aangelegde tuin. U zit midden in de natuur, dus het startpunt van veel fiets- en wandelroutes. U kunt gebruik maken van de voorzieningen in het dorp en hebt noabers.

U huurt exclusief de gehele accommodatie. Alles onder één dak. U heeft in totaal de beschikking over 14 slaapkamers. Waar in totaal 40 personen kunnen verblijven. Het overdekte zwembad de extra grote gezamenlijke woonkamer, de bar en extra grote keuken alles voor uw groep alleen. Deze accommodatie is perfect als u met een grote groep even weg wilt, maar toch uw privacy op prijs stelt

De accommodatie ligt aan de rand van het kerkdorp Vasse. In Twente (5 km van Ootmarsum) en bestaat uit vier geschakelde huisjes allen met een eigen ingang en overdekte veranda. U verblijft op de locatie van de voormalige ABTB uniek gelegen met een prachtig uitzicht over het Twentse coulissen landschap.

Kleinschaligheid en privacy waren en blijven onze uitgangspunten. Bij De Beekzijde kunt u genieten van de echte Twentsche gastvrijheid.

Vasse ligt midden in het toeristische centrum van Twente. De natuurgebieden rondom Vasse, zoals het Dal van de Mosbeek, de Streu (in het grensgebied met Duitsland) en het Springendal bieden u in alle seizoenen vele kilometers aan wandel- en fietspaden. Op fiets afstand zijn heerlijke Twentse natuurproducten te verkrijgen.

Of bekijk de website www.debeekzijde.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • Oplaadpunt elektrische auto
  • Overdekt zwembad
  • Sauna
Voorzieningen
  • Oplaadpunt elektrische auto
  • Overdekt zwembad

Tip je vrienden

facebook twitter