navigatie overslaan

Camping Veldscholte

Houd jij van een oase van rust, ruimte en natuur? Dan is Camping de Veldscholte de perfecte plek. Het is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving waar meer dan genoeg te beleven is.

De camping biedt 42 staanplaatsen met verharde voortent plekken en er is een apart tentenveld. De sanitaire voorzieningen zijn ook uitstekend met aparte dames en heren afdeling. Daarnaast is de camping minder geschikt met kleine kinderen (geen speeltoestellen enz.)

't Sloaphutje
Wil je verblijven op Camping Veldscholte, maar heb je geen kampeermiddelen ter beschikking? Overnacht nostalgisch in een knusse tweepersoonsbedstee en wordt wakker in alle rust met uitzicht over de weilanden onder het genot van een gratis vogelconcert.

Omgeving
De camping is gelegen op loopafstand van het kerkdorp Buurse en sluit perfect aan op het fiets en mountainbike routenetwerk. Ook is er aan de wandelaars gedacht, er is een groot aanbod van plaatselijke wandelroutes. Wanneer je het terrein van de camping verlaat, bevind je je direct midden in een gebied van bossen en heidevelden, in de gebieden Buurserzand, Haaksbergerveen, Witte Veen en het Aamsveen.

Categorieën