navigatie overslaan

Landgoed de Holtweijde

* * * *

In het rustige Lattrop ligt, verscholen tussen de bomen en omringd door natuur, het vier-sterren hotel Landgoed de Holtweijde. Een heerlijke plek waar je tot rust komt, energie en inspiratie opdoet en volledig inde watten wordt gelegd. Elk seizoen laat zich hier van zijn mooiste kant zien!

Overnachten kan hier in een ruime suite, die verdeeld zijn over het Landgoed en in het hoofdgebouw. 's Ochtends kun je aanschuiven bij een ambachtelijk bereid ontbijtbuffet en 's avonds laat chef-kok Rob Fiselier je proeven waarom het restaurant is gewaardeerd door Bib Gourmand. De volgende ochtend verken je het Twentse landschap per fiets, sla je een balletje op de driving range of leef je uit op de tennisbaan.

Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Uren speelplezier in het 20-meter lange binnenzwembad terwijl hun ouders worden verwend in het Health & Wellness Center de Holtweijde.

Het hotel kent uitstekende conferentiefaciliteiten die geschikt zijn voor verschillende soorten (zakelijke) evenementen. Ook is het Landgoed de perfecte plek voor een droombruiloft.

Het is vanaf het landgoed 10 minuten rijden naar Ootmarsum. De golfbaan Rijk van Sybrook ligt op 20 minuten rijden met de auto. Je kunt ook een fiets van het Landgoed huren en erop uit trekken om het prachtige Twentse landschap te ontdekken.

In het rustige Lattrop ligt, verscholen tussen de bomen en omringd door natuur, het vier-sterren hotel Landgoed de Holtweijde. Een heerlijke plek voor het hele gezin. Elk seizoen laat zich hier van zijn mooiste kant zien.

De zes cottages zijn gelegen op het landgoed. Drie van hen hebben een adembenemend uitzicht op het Twentse coulisselandschap waar je met veel geluk de reeën en hazen ziet lopen! De cottage is voorzien van twee separate slaapkamers, waarvan een kinderslaapkamer met een stoer stapelbed voor twee kinderen tot en met 12 jaar. De badkamer heeft een ruime inloopdouche, dubbele wastafel met handdouche voor het babybadje. De riante woonkamer heeft een kitchenette met twee inductieplaatjes waar je iets kunt opwarmen. Een koelkast en vaatwasser zijn ook aanwezig. 's Avonds kun je genieten van de open haard onder het genot van een kopje koffie of thee welke aanwezig zijn in de cottage.

Categorieën